LEAHypnos


   

UPPDATERAT: Kurser den 28/4, Startsidan den 21/3, Blogg den 19/3Kalendern den 5/1, Startsidan den 1/1, Gästboken den 25/12,Kalender 2011-2012 den 19/10, Kurser Djup Insikts & Medvetande terapeut den 19/10, Kursen: Power Mind den 12/8, Kursen: Skapa Mirakel i Ditt liv den 11/8

Hypnosterapi via telefon eller Skype


Nu erbjuder jag Hypnosterapi via telefon eller via webben med Skype som är gratis att ladda ned till datorn samt att ringa. Till det behöver du förse dig med headset och se till att vara ostörd, gärna i liggande ställning, för att lättare komma i kontakt med ditt inre.

Behandlingen kommer att kännas behaglig och blir därför mycket djupgående, kraftfull och förlösande.

Det är möjligt för dig att ringa hemifrån eller från arbetet om du har några personliga problem t.ex. relations kris, ångest, fobier, socialfobi, tandläkarskräck, låg självkänsla, mardrömmar, sömngång, ensamhets och utanförskaps känsla, kommer inte vidare i livet eller kanske du vill arbeta med andra människoroch därför behöver stärka dig själv och kanske du behöver sorgeberabetning och kunna göra bra avslut i relationer, mm.

Vi kommer gemensamt fram till hur vi sak gå till väga vid distans behandlingen och vad som är lämpligt för dig.

För att boka en Skype eller telefontid kan du sms:a eller ringa på 070-3146441 så vi gemensamt kan hitta en lämplig tid som passar oss båda. När du ringer då kan jag samtidigt ge dig lite mer information.

För mer information läs  Avbokning av behandling

850:-/timme

Välkommen med din bokning"Utan friktion/motstånd finns ingen utveckling", Ambres